Bema Timmerbedrijf
Voor Douglas houtbouw van terrasoverkapping tot kapschuur , van carport tot tuinhuis.

Werkzaamheden

De specialiteiten van BEMA Timmerbedrijf zijn het produceren en monteren van overkappingen, carports, buitenverblijven en tuinhuizen. Uit binnen- en buitenland worden mensen geïnspireerd door onze vakkundige aanpak voor een eerlijke prijs. Wij werken altijd met de beste materialen en denken zo goed mogelijk met onze klanten mee. Als u vragen heeft over onze werkzaamheden, dan mag u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Overkappingen en carports

Uit binnen- en buitenland komen aanvragen binnen voor een overkapping of carport van BEMA Timmerbedrijf. Mensen willen graag hun tuin wat extra sfeer geven of hun auto beschermen. Al onze producten worden op maat gemaakt in de bedrijfshal. Met vers besteld hout van hoge kwaliteit kunnen wij aan de wensen van de klant voldoen. Ook van uw wensen zijn wij graag op de hoogte.

Buitenverblijven en tuinhuizen

Met een buitenverblijf of tuinhuis kunt u het hele jaar door genieten van de buitenlucht. Het kan een gastenverblijf of buitenkeuken zijn, maar ook dienstdoen als jacuzzi of opslag. De mogelijkheden zijn grenzeloos, omdat al onze buitenverblijven en tuinhuizen volledig naar wens van de klant gebouwd zijn.

De productie vindt plaats in onze bedrijfshal, zodat de overlast voor de klant tot het minimum beperkt blijft. Wij kunnen u van een gedegen advies voorzien, zodat er een buitenverblijf of tuinhuis gerealiseerd wordt waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.